Тунець Елоуфін в оливковій олії (Tonno Yelolowfin all'olio EV oliva) додають у салати та сендвічі, на його основі також готують соуси до курки, м'яса та пасти. У будь-якому вигляді тунець зберігає свій ніжний та вишуканий смак.
М'ясо тунця багате на фосфор, легко засвоювані білки, ненасичені жирні кислоти, вітаміни A і B1, що робить його дієтичним і здоровим продуктом. Це рідкісний різновид риби, чиї корисні властивості не втрачаються під час консервації. Тунець Елоуфін - риба чудового ніжно-червоного кольору і не менш чудового смаку, м'ясо якого за смаковими якостями порівняно з молодою яловичиною. З усіх різновидів тунця - елоуфін має найнижчий вміст жиру.
Склад: тунець, оливкова олія, сочевиця 12%, сіль (італійська морська сіль, йодат калію 0.007%), чебрець 0.2%.
Поживна харчова цінність на 100 г продукту: жири – 24 г з них 3.6 г насичені жирні кислоти; вуглеводи – 2.1 г; білки – 22 г; сіль – 1 г; йод 38 мкг (25% NRV) – NRV = Референтне значення харчової цінності.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 1292 кДж/311 ккал.
Умови зберігання: Зберігати у сухому, прохолодному місці. Після відкриття продукт зберігати в холодильнику в олії та вжити протягом 3 днів.
Морепродукти | |
Вага | 170г |
Вид | Тунець |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Скляна банка |
Немає відгуків про цей товар.