М'ясо тунця відрізняється найбільшим серед всіх риб вмістом білків 22-26%. Також містить безліч мікро і макроелементів, вітаміни, жири омега-3. При регулярному вживанні поліпшується робота очей і мозку, скорочується ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Сприятливо впливає на шкіру і слизові оболонки, на нервову і травну системи, регулює рівень цукру в крові і має антиоксидантні свойствамі.Мясо тунця відрізняється найбільшим серед всіх риб вмістом білків 22-26%. Також містить безліч мікро і макроелементів, вітаміни, жири омега-3. При регулярному вживанні поліпшується робота очей і мозку, скорочується ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Сприятливо впливає на шкіру і слизові оболонки, на нервову і травну системи, регулює рівень цукру в крові і має антиоксидантні властивості.
Немає відгуків про цей товар.