М'ясо мідій має ніжний, м'який смак і приємним, делікатним ароматом. Мідії - універсальний продукт, який використовується в багатьох рецептах, їх обсмажують, гасять, запікають і додають до салатів, піцци, різотто, плов і роли. Мариновані мідії відомі не тільки своїми чудовими смаковими якостями, але і корисними властивостями. До складу мідій входять мікроелементи, такі як: марганець, цинк, йод, мідь і кобальт, а також корисні для людського організму амінокислоти. Також в мідіях містяться жирні кислоти і вітаміни групи В, D, Е і А. За кількістю білка мідії перевершують рибу і яловичину.Регулярне вживання цих молюсків сприяє зміцненню імунітету, нормалізації обміну речовин, виведенню токсинів і шлаків з організму, стимулює кровообіг, перешкоджає виникненню нервових розладів і благотворним чином впливає на роботу щитовидної залози. Єдиним протипоказанням до вживання мідій є особиста непереносимість морепродуктів.
Немає відгуків про цей товар.