В якості сировини для житніх макаронів використовується житнє оббивне борошно грубого помелу і житні висівки.Завдяки суцільному помелу в борошні залишилися всі вітаміни, мікроелементи, клітковина і зародок зерна. За рахунок цього макарони придбали по-справжньому унікальні властивості.
Вироби з житнього борошна широко використовуються в дієтотерапії. Низький вміст білків і вуглеводів в поєднанні з рослинною клітковиною представляють особливий інтерес для хворих на цукровий діабет! Завдяки цілісному помелу в борошні присутній зародок зерна. Тільки в зародку зерна знаходиться вітамін Е (токоферол). Вітамін Е необхідний для відновлення гормонів, стимулюючих сексуальну активність. Його дефіцит викликає зміни імунної системи організму. Зародок зерна рекомендується при підвищених фізичних та розумових навантаженнях, неповноцінному харчуванні, при вагітності і лактації. Рекомендується вживати хворим на хронічну ішемічну хворобу серця, при підвищеному вмісті холистерину або загальних тригліцеридів в плазмі крові.
Немає відгуків про цей товар.