Taglierini all'uovo Barilla - схожі наТальятелле, але є більш тонкої версіей.Легенда свідчить, що світлі кучеряве волосся Лукреції Борджіа надихнули романтичного і вправного кухаря на створення Тальятелле, які він приготував на честь її весілля: жоден з форматів пасти не може похвалитися більш романтичною історією походження.
Barilla кожен день пропонує нову ре-інтерпретацію традиційних рецептів разом з Taglierini all'uovo Emiliane, зроблених з майстерно і тонко розкотив яєчного тіста.
Taglierini all'uovo Barilla ідеальні для перших гарячих страв: смак перших страв збагачується з присутністю цих тонких смужок. Вона є універсальним та ідеальним форматом пасти як гарнір до рагу, а також до більш легким овочевим або рибним соусам.
Barilla рекомендує Вам приготувати їх з ніжним соусом з креветок і квітів цукіні: вишуканий і чудовий, і в той же час простий рецепт, щоб урізноманітнити вечерю чи обід і зробити день особливим.
Немає відгуків про цей товар.