Незважаючи на те, що спагетті - це національне італійське блюдо, наші люди також нерідко готують його самими різними способами. В даний час спагетті призводять не тільки італійські, але й російські виробники.
Спагетті являє собою різновид макаронів, товщина яких не може перевищувати 2 мм. Довжина таких виробів в середньому становить 15 см. Такі вироби були винайдені ще 1842, в місті Неаполь. Спочатку вироби могли досягати в довжину 50 см. Однак після закінчення часу стало ясно, що зберігати і готувати макарони такої довжини дуже незручно. У зв'язку з цим їх довжину було вирішено вкоротити.
Сьогодні в більшості випадків спагетті подаються з якої - небудь спецією або соусом. Традиційний італійський соус готують з листя базиліка, часнику, горіха і овечого сиру. Особливою популярністю користуються макарони, приготовані з овочами. Також допускається їх вживання з рибою. Як правило, спагетті виготовляють з твердих сортів пшениці.
Немає відгуків про цей товар.