Правильно зварити макарони "Павутинка" - ціле мистецтво. Щоб це чудове дієтичне блюдо не перетворилося на розварений кому, засипати павутинку слід в бурхливо киплячу воду. Час готування, як правило, зазначено на упаковці виробу, але в більшості випадку воно рідко перевищує 2-3 хвилини.
Ще один секрет - велика кількість води в ємності. Це характерно для всіх видів виробів з твердих сортів пшениці, але у випадку з тоненькою павутинкою краще додайте пару стаканів води понад необхідної кількості.
Зварений продукт швидко відкиньте на друшляк і, струшуючи, зцідіть воду. Тепер самий відповідальний момент - заправка. Досвідчені кулінари рекомендують заправляти павутинку розтопленим вершковим маслом, інакше за час танення шматка, вироби безнадійно злипнуться між собою.
При правильному приготуванні макарони павутинка порадують вас надзвичайно ніжною консистенцією і багатим смаком.
Крім вживання в якості гарніру, даний вид макаронів широко використовується для заправки супів або приготування молочних страв.
Немає відгуків про цей товар.