Макарони ракушки - різноманітні за формами і розміром: вони можуть бути дуже дрібними, з гладкою і рифленою поверхнею, середні, і дуже великі, які підходять для фарширування.
З ракушок можна приготувати практично будь-яку страву на кожен день. Дрібні ракушки ідеально підійдуть для супів і дитячого харчування. З середніх ракушок можна приготувати улюблені всіма макарони по-флотськи, запіканки з додаванням овочів, м'яса, риби або грибів, або просто відварити і посипати тертим сиром - і ситний обід готовий.
На прилавках магазинів можна знайти ракушки досить великих розмірів, які можна, попередньо відваривши, фарширувати м'ясним фаршем, або іншими начинками, а потім згасити в томатному або вершковому соусі.
Щоб блюдо з ракушки вийшло смачним, і макарони не зварилися, потрібно правильно їх вибрати. Найкращі ракушки виготовлені з твердих сортів пшениці, вони жовтуваті, і злегка просвічують - від великого вмісту клейковини. Якщо ж ракушки білі, матові, тендітні, то купувати їх не варто - вони зроблені з м'якої пшениці, менш корисні і швидко розварюються.
Немає відгуків про цей товар.