Це макаронні вироби з твердих сортів пшениці, які увібрали у себе найцінніше - багаторічне досвід створення самої вкусної та якісної пасти. Назва ла Паста тесно пов'язано з Італією, тому що макарони в перекладі з італійського означає "макарони".Один із секретів - унікальна сировина - пшениця твердих сортів (durum), яка в Україні не зростає, оскільки для цієї пшениці необхідні особливі умови та клімат. Відмінна особливість виробів, виготовлених з пшениці твердих сортів - це користь для здоров'я та висока якість продукції. Відмінність твердих сортів пшениці - в структурі білка: білка твердої пшениці для розщеплення достатньо температури кипіння води, а білок м'яких сортів усваивается в організмі тільки після високотемпературної обробки (більше 180 градусів). Тому макарони з твердої пшениці не розвалюються і не злипаються. Так само в макаронах з твердих сортів пшениці міститься більше рослинного білка, немає жирів, карбонові кислоти - складні, що означає, що вони розщеплюються в організмі повільніше і не відкладаються в проблемних місцях. із-за всіх цих хороших якостей макарони з твердих сортів рекомендують як дієтичне харчування. Крім того, у них є вітаміни групи В.
Немає відгуків про цей товар.