Grano Dorato Vermicelli - вермішель у вигляді коротких ниточок, надзвичайно ніжна і легка, відрізняється швидкістю приготування. Її прийнято використовувати для приготування супів і бульйонів.
Спосіб приготування: підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 3 -5 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою.
Макарони | |
Країна виробник | Греція |
Вага | 500г |
Основа | Пшенична |
Тип | Вермішель |
Час приготування | 3-5 хвилин |
Упаковка | вакуумний пакет |
Немає відгуків про цей товар.