Farfalle (Метелики) - мабуть, самий веселий і фантазійний формат пасти, який сам по собі стане прикрасою страви. А завдяки своїй формі, така паста користується величезною популярністю у дітей. Фарфалле чудово поєднуються з легкими соусами на основі овочів, а також практично з усіма продуктами: м' ясом, рибою і сbром.
Спосіб приготування : підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 г. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 11 - 13 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір або тертий сир.
Макарони | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500г |
Основа | Пшенична |
Тип | метелики |
Час приготування | 11 хвилин |
Упаковка | вакуумний пакет |
Немає відгуків про цей товар.