На ідею створення пасти Barilla Risoni саме такого виду виробника Barilla Group надихнула форма рисових зерен. Такий вид макаронних виробів ідеально підходить для готування супів і бульйонів, до того ж є універсальним і широко адаптованим продуктом для приготування других страв і гарнірів.
Варто спробувати «Risoni» в салатах, а також упевнитися, що замінивши рис в традиційному різотто пропонованої пастою Ви нітрохи не зіпсуєте справжній смак характерного італійського блюда, а скоріше навіть привнесете нові яскраві смакові враження від такого різотто.
Паста Risoni від торгового знака Barilla проводиться з використанням інгредієнтів, повністю виключають вміст ГМО, оскільки за відповідністю високому вимогу виробничих норм комания-виробник стежить протягом усього виробничого процесу. Кожен етап виготовлення, включаючи повний ланцюжок поставок від пшеничного поля до столу споживача, компанія Barilla контролює дуже скрупульозно. Текстура Risoni досить щільна, ця паста містять в своєму складі залізо, вітамін В, характеризується низьким глікемічним індексом та ін. Розмір упаковки дозволяє розраховувати на 8 повноцінних порцій готової пасти. Для приготування Barilla Risoni досить 11-12 хвилин.
Продукт забезпечує енергетичним зарядом, необхідним для напруженого робочого дня, побутових турбот, інтенсивних навантажень в тренажерному залі.
Паста Risoni здатна своєю оригінальною формою прикрасити будь-яку страву і підняти настрій, особливо такі вельми незвичайні макаронні вироби подобаються діткам.