Спагеті - символ італійської кухні, без перебільшення один з найвідоміших видів пасти. Свою назву паста отримала за зовнішню схожість з тонким шпагатом (зменшувально-ласкательная форма від італ. Spago). Спочатку довжина спагетті становила 50 см., Проте з часом з причин економії місця для зберігання їх зменшили до 25 см.
Спагеті люблять за смак і універсальність - вона прекрасно поєднується з будь-яким соусом. Гурман оцінить цю пасту з томатним і м'ясними соусами з шматочками томатів або м'ясом середнього розміру. Також варто спробувати спагетті з соусом карбонара, масляним або рибним соусом.
Швидко приготовані і подані із соусом "Базиліка" від Barilla і крапелькою оливкової олії, легендарні Spaghetti №5 прикрасять стіл і створять радісну атмосферу в будь-якій ситуації. Якщо в історичному кварталі Риму, Трастевере, Вам пропонують спагетті з соусом "путтанеска" - чудовий рецепт з маслинами, каперсами, анчоусами і помідорами, Barilla Вам рекомендує спробувати їх з свіжим, річним соусом "капрезе" з соковитих нарізаних кубиками помідор і сиру моцарелли з буйволиного молока, посипаних свіжим орегано і меленим гострим червоним перцем.
Ті ж, хто вважає, що Spaghetti не подають з сирами, зможуть переконатися в зворотному, спробувавши спагетті з помідорами і сиром горгонзола, які подарують їм гармонійне поєднання солодкуватого і сильного рішучого смаків
Макарони | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500г |
Основа | Пшенична |
Тип | Спагетті |
Час приготування | 9 хвилин |
Упаковка | Картонна коробка |
Немає відгуків про цей товар.