Паста фарфалле була вперше приготована на початку XVI століття на півночі Італії: в Ломбардії і Емілії-Романьї. «Фарфалле» в перекладі з італійської означає «метелик». Квадратні шматочки тіста, стислі посередині, дуже схожі на метеликів.
Фарфалле прекрасно поєднуються з насиченими ароматами і смаками. Спробуйте цю пасту з легкої овочевий або рибними соусами, молочні соуси, простий масляні соуси або додайте її в салаті.
Сіль робить смак паста насичена, але уникайте додавання масла - через нього соус стече з пастою.
Макарони | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500г |
Основа | Пшенична |
Тип | Спагетті |
Час приготування | 12 хвилин |
Упаковка | Картонна коробка |