Завдяки своїй здатності утримувати будь-який соус, Конкільє Рігате можна по праву назвати одним з найбільш популярних форматів пасти, а їх натхненна морем чарівна форма пізнавана і улюблена в усьому світі. Вони виключно універсальні і підходить для будь-якого рецепту, проявляючи себе найкращим образ як з простим соусами, так і з більш густим, насиченими заправками. Справжній витвір кулінарного мистецтва!
Для пасти такої величної форми ідеально підходять соуси, здатні оцінити її по достоїнству: широка внутрішня порожнину Конкільє Рігате зберігає в собі аромат соусу, розкриваючи його для вас з несподіваного боку. Ми рекомендуємо вам приготувати Конкільє Рігате відповідно до традиційних рецептами різних регіонів Італії - і, особливо, кухні регіону Апулія, в якій дари моря на особливому рахунку: спробуйте соус з мідіями, брокколі і томатами черрі - справжня симфонія ароматів і фарб Середземномор'я на вашому столі.
Сіль робить смак паста насичена, але уникайте додавання масла - через нього соус стече з пастою.
Немає відгуків про цей товар.