Батьківщиною пасти баветте, що володіє виняткова плоскою формою, є Генуя, яка може по праву пишатися своїм винаходом з Неаполем нарівні - родоначальником відомих в усьому світі спагетті. Крім традиційного соусу песто, паста баветте також відмінно поєднується з будь-якими соусами на основі трав і морепродуктів.
Баветте відноситься до пасти довгого формату, завдяки чому відмінно підкреслює смакові якості соусу. Її плоска і злегка опукла форма дозволяє соусу рівномірно розподілятися по поверхні пасти і розкриває всю палітру його смаків і ароматів.
Баветте виключно хороша навіть при заправці невеликої кількості вершкового масла, проте ідеально поєднується і з соусом «Песто Дженовезе». Оригінальна і одночасно швидке в приготуванні блюдо - паста баветте з соусом «Арраббьята» і білою квасолею. Прихильникам традиційних рецептів припаде до смаку паста з соусом карбонара на основі цукіні.
Макарони | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500г |
Основа | Пшенична |
Тип | Спагетті |
Час приготування | 8 хвилин |
Упаковка | Картонна коробка |