Ця продукція призначена спеціально для тих, хто страждає на непереносимість до клейковини (глютену), і для тих, хто вирішив відмовитися від цього елемента у своєму раціоні. Аромат і смак нагадує кукурудзу, пом'якшену рисовим борошном та рослинними нотами кіноа.
Рішення додати в борошняну суміш кіноа продиктоване бажанням досягти ідеального балансу між вмістом волокон, мінеральних солей та протеїнів, яких не вистачає в рисі та кукурудзі.
До складу макаронних виробів лінії GlutenFree Granoro входять також моно- та дигліцериди жирних кислот (E471). Ці добавки отримують з рослинних олій і широко використовують у харчовій промисловості. Завдання зазначених добавок – стабілізувати продукт, роблячи його одноріднішим, що забезпечує велику консистенцію макаронних виробів під час приготування.
Немає відгуків про цей товар.