Макарони Barilla Fusilli з червоної сочевиці народилися на півдні Італії та отримали свою назву від «фузо», в'язального інструменту, що використовується для скручування вовни. Їх форму створюють три маленькі крильця, витончено закручені на себе, у спіралеподібному русі, який уловлює кожен вид соусу.
Спіральки фузиллі ідеально підходять до насиченого м'яса або соусів на основі рікотти, але виявляють свою універсальність і у свіжості чудового салату з макаронів.
№ 1 в італії з більш ніж 140-річною майстерністю виготовлення високоякісної пасти, яка щоразу готується ідеально. barilla pasta - це основний продукт у коморі, люди знають, що класичний бренд barilla гарантує якість і ідеальну текстуру пасти "al dente" щоразу.
Немає відгуків про цей товар.