Паштет з качиної печінки Hacendado Pate Pato- вишуканий іспанськbq делікатес з ніжною консистенцією, виготовлений з качиної печінки, без вмісту глютену. Паштет з качиної печінки Hacendado - дуже популярний продукт в європейських країнах. Для виготовлення паштету використовуються тільки натуральні інгредієнти, рослинна олія, ароматні спеції. Продукт не містить барвників і шкідливих компонентів. Паштет з додаванням печінки качки володіє чудовим м'яким смаком, насиченим ароматом і ніжною текстурою, а також масою поживних і корисних властивостей.
Pate Pato від Hacendado ідеально поєднується зі свіжим хлібом, крекерами і тостами. Паштет стане незамінним продуктом у Вашому раціоні, він доведеться до місця в будь-який час доби і до будь-якого випадку, будь то ранковий сніданок, перекус протягом дня або святкова вечірка. Його можна подати до столу в якості святкової закуски в тарталетках, що без сумніву, припаде до смаку і Вашим гостям, і близьким людям. Також паштет можна додати в салат зі свіжими овочами і побалувати себе чудово смачною, здоровою їжею!
Немає відгуків про цей товар.