В характеристиці в'єтнамської кави визначається густе тіло з деревними нотками у смаку, яке супроводжується відчутною гіркотою і трав'яною кислинкою. Зерна робусти мають виразніший смак і вдвічі більше кофеїну, ніж зерна арабіки.
В'єтнам є найбільшим виробником та експортером робусти у світі, виробляючи близько 40% світової кави цього типу! Останні роки були спрямовані на збільшення обсягів виробництва, що дозволило країні перевершити навіть Колумбію за обсягами експорту, хоча спеціалізація на спеціальних сортах не є основною пріоритетною справою.
Вважається, що робуста є менш якісною кавою, ніж арабіка. З вмістом кофеїну вдвічі більшим, ніж у арабіки, і дерев'яними відтінками смаку, вона частіше використовується у виготовленні більш доступних сумішей.
Кава | |
Вага | 1 кг |
Вид кави | В зернах |
Країна виробник | Ефіопія |
Склад кави | 100% робуста |
Ступінь обсмаження | Середня |
Кофеїн | Високий |
Тара | Ламінована фольга (пакет) |
Немає відгуків про цей товар.