Кава в зернах Milaro Uganda 1000 г (Іспанія) Кава в зернах Milaro Uganda 100% арбіка - кава родом з Уганди, складається з добірних сортів 100% арабіки. Зерна мають глибоким букетом смаку і аромату. На території Уганди вирощують і арабіку, яку завезли на початку XX-го століття колонізатори. В даний час арабіки виробляється приблизно 20% від загального обсягу кави. Якість арабіки високе і вона цінується на кавовому ринку. Найпопулярнішими вважаються два сорти: Organic Bugisu АА. Цей сорт арабіки вирощують на декількох плантаціях на півночі Уганди. Кава насичений і густий, з присмаком молочного шоколаду, легка кислинка, в ароматі помітні цитрусові нотки і тропічні фрукти. У каві можна вловити смак бананів, горіха, відчувається винна кислинка. В цілому виходить дуже гармонійний багатогранний смак і практично ідеальний баланс кислотності, м'якості і фортеці. Зерна кави проходять ретельне вологе обробку. Зерна, що відправляються на експорт, класифікуються в залежності від розміру зерна і кількості дефектів: АА, А, PB (peaberry), B, C, E, UG (under grade). DRUGAR (Dry Uganda Arabica) проводиться в основному на південному заході Уганди на схилах гір в районі Касесе. Зерна кави проходять суху обробку, т. Е кавові ягоди сушать на відкритому повітрі. Через особливості сухої обробки врожаю смакові характеристики можуть відрізнятися від партії до партії. Смак цього сорту кави сподобається любителям міцного з яскравою гіркуватістю напою. Часто в смаку присутні земляні ноти і тютюнове післясмак, в ароматі явно присутні фруктові ноти. Класифікують цей сорт арабіки наступним чином: A, B, C і Triage WUGAR (Wet Uganda Arabica), т. Е вся мита арабіка, яка вирощена не в регіоні Бугісу на сході країни. На смак цей кави дуже близький до Bugisu. Кава збалансований, з помітною кислинкою. Так як Wugar збірна назва Уганди митого кави, то тут можливі смакові відмінності від партії до партії. SIPI FALLS - назва цей сорт арабіки отримав від місця, де вирощують і обробляють ці зерна. Sipi Falls - три водоспаду біля поселення Капчорва, де розташована ферма. Кавові дерева ростуть на високогірних плантаціях, на вулканічних грунтах багатих мінеральними речовинами. Кава органічна, вирощується без використання хімічних добрив, обробляються чистою джерельною водою. У 2005 році сипі Фоллз зайняв 1-е місце серед кави з Уганди на конкурсі EAFCA - Східно-африканської асоціації якісної кави (тепер AFCA - Африканська асоціація якісної кави). Кава з щільним тілом, насичений з оксамитовим смаком, легкої ягідної кислинкою і приємною гостротою. Іспанська компанія Milaro, є одним з лідерів купажування і обсмажування кави з Уганди. У чому ви можете переконається на власному прикладі, купивши каву в нашому інтернет-магазині Chaikoff .
Кава | |
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Іспанія |
Склад кави | 100% арабіка |
Смак кави | Кислинка |
Смакові ноти кави | Шоколад |
Ступінь обсмаження | Середня |
Немає відгуків про цей товар.