Кава в зернах Cafe Burdet Costa Rica, 350 г
Склад: моносортів 100% Арабіки
Кава Коста-Ріки виготовляється виключно з сорту арабіка. Робуста і інші кавові сорти в республіці перебувають під забороною. «Тільки тверде зерно» - під таким гаслом виготовляються кращі сорти кави Коста-Ріки. На упаковках подібного напою обов'язково є відповідне маркування SHB (strictly hard bean). Напис говорить про те, що дерева росли на висоті не менше 1500 метрів над рівнем моря. Величезна висота і високогірний чисте повітря створюють певні умови, під дією яких плоди кави виділяють більше кислотності, і смак у цілому стає глибше і гармонійніше. Не останню значення в формуванні оригінального і витонченого костаріканського смаку має і певний клімат країни. Вночі в горах стає холодно, тому плоди кавового дерева дозрівають вкрай повільно. Завдяки довгому часу дозрівання ягоди кави встигають накопичити в собі масу корисних властивостей. Повноцінному розвитку плода сприяють і дощі-опади, що проходять в горах.
Один з найкращих в світі кави. Вирощується з особливою любов'ю і доглядом. Має яскравий, насичений, виразний смак з пікантною пекучої ноткою. Добре виражена традиційна гірчинка і чистота смаку. Ягідна, легка кислинка супроводжує букет. Аромат стійкий, глибокий, з розкриттям традиційних кавово-шоколадних нот. Післясмак тривалий, зі слабким шлейфом гіркого шоколаду.
Ви закохаєтесь в цю каву!
Виробник: Cafe Burdet
. Країна виробник: Іспанія
Основні | |
Тип | В зернах |