Віскі Jim Beam White Straight Bourbon має інтенсивний золотисто-бурштиновий колір. Аромат з легкими нотами квітів, солодких цукатів, ванілі, карамелі та експресивними пряними нюансами. Смак гладкий, округлий та елегантний, з довгим яскравим делікатно-солодким посмаком.
Особливості: для виробництва бурбона використовують суміш зернових злаків: кукурудзи (не менше 51%), жита та ячмінного солоду. Спочатку готується затор. Потім сусло ферментують. Після процесу ферментації відбувається подвійна дистиляція та холодна фільтрація. Витримка у нових бочках з американського дуба сильного обсмажування протягом 4 років.
Легенда: У 1740 році, коли США являли собою 13 колоній, сюди приїхала німецька родина Бем. Через 48 років вони переїхали до Кентуккі та американізували своє прізвище, помінявши його на Бім. Спекотне літо, м'яка зима та мінеральні джерела на вапняковому плато робили Кентуккі добрим місцем для вирощування кукурудзи. До кінця 18 століття німецькі, шотландські та ірландські іммігранти в західній Пенсільванії вже робили віскі за рецептами, які привезли з рідних країн. Коли уряд США почав заохочувати мешканців за переїзд на захід, багато родин вирушили до Кентуккі. Серед фермерів, що переїхали, був й Джейкоб Бім, який вже робив віскі з залишків урожаю кукурудзи. Для цього він використав рецепт від батька, але отримав солодший вид віскі. Саме так і з'явився бурбон. Рішення продавати бурбон стало найправильнішим у житті Джейкоба Біма. Свою першу бочку Old Jake Beam Sour Mash він продав у 1795 році, через три роки після того, як Кентуккі став штатом. Хоча на початку 19 століття в Кентуккі було близько 2000 виробників віскі, саме бурбон Біма швидко набув популярності у місцевих жителів. Сім'я Бім виробляє бурбон Jim Beam (Джим Бім) з 1795 року, вкладаючи у свою справу головні сімейні цінності. Навіть через сім поколінь він виробляється за тими самими стандартами та витримується вдвічі довше, ніж це необхідно згідно із законом. Можливо, саме тому Jim Beam вважається бурбоном номер 1 у світі.
Гастрономічне поєднання: відмінно як дігестив у чистому вигляді з льодом чи каміннями. Але якщо є бажання проекспериментувати з міксами, немає нічого кращого, як пити Jim Beam з колою в пропорції 3:1. Якщо ж цей класичний варіант вже не дивує, віскі можна змішати з содовою, лимонним фрешем, виноградним або яблучним соками.
Немає відгуків про цей товар.