Оливкова олія Olio Extra Vergine di Oliva, 5 л - олія холодного віджиму, виготовлене шляхом використання безпосередньо механічних засобів. Оливкова олія не додають консервантів і барвників.
Оливкова олія Olio Extra Vergine di Oliva можна використовувати практично для всіх видів готування: підходить для тушкування, смаження. Рідше застосовують для заправки салатів, так як масло не має яскраво вираженого смаку і запаху.
Оливкова олія першого віджиму – це, в першу чергу, джерело мононенасичених жирних кислот. Продукт також містить вітаміни A, D, K, Е і антиоксиданти. При вживанні в їжу надає благодійний вплив на травну систему, зміцнює судини, покращує обмінні процеси. Оливкова олія також широко застосовується в косметології для поліпшення стану шкіри і волосся.
Особливості оливкогового масла Olio Extra Vergine di Oliva:
Olio extra-vergine di oliva (extra-virgin olive oil) — оливкова олія вищої якості одноразового холодного пресування. Це результат самого першого холодного віджиму оливок.Ідеально підходить для салатів, других страв,а так само використовується в косметичних і медичних цілях
Олія | |
Віджим | Холодний віджим |
Вид олії | Оливкова |
Об`єм | 5 л |
Країна виробник | Італія |
Немає відгуків про цей товар.