Для виготовлення олії FARCHIONI використовуються дозрілі оливки, зібрані вручну, причому найкращі сорти отримують, виходячи зі старовинного каталонського принципу: вранці оливки - увечері масло. Це дозволяє зберегти всі цінні властивості зрілих маслин. Рафінована оливкова олія має високу термоустойчивостью, при смаженні його можна використовувати кілька разів, і це не призводить до появи в ньому канцерогенних речовин. Введення в раціон оливкового масла на 45% скорочує ризик розвитку раку грудей у жінок, високий вміст вітаміну Е є надійним захистом від атеросклерозу.
Для тих, хто дотримується дієти, 40 грам масла в день здатні покривати денну потребу організму в жирах, не додаючи Вам зайвих кілограмів. Для травлення це також незамінний продукт - перешкоджає утворенню виразки шлунка, каменів у жовчному міхурі. Нарешті, будь-який вид оливкового масла позитивно впливає на серце і судини - не дарма Середземномор'я відрізняється більш низьким рівнем смертності від інфарктів та інсультів.
Олія | |
Віджим | Перший віджим |
Вид олії | Оливкова |
Об`єм | 1 л |
Країна виробник | Італія |
Тара | Скляна банка |