Aceto Balsamico di Modena Brivio - вишуканий бальзамічний оцет, який має глибокий темний колір і густувату консистенцію. Смак оцту кислий, як і прийнято бути оцту, з відчутним винним присмаком. Присмак вина в бальзамічному оцті присутній, тому що він виготовляється з винограду, який вирощується в італійській провінції Модена. Цей вид приправи широко використовується в італійській кулінарії вже не одне століття, і сьогодні його можна зустріти і на нашій кухні. В результаті тривалого уварювання виноградного соку з невеликою кількістю винного оцту виходить бальзамічний соус.
Бальзамічний оцет відомий у всьому світі як один з кращих. Це одна з найсмачніших заправок для салатів і м'яса або риби. Його використовують в кулінарії в якості соусу, щоб заправити овочевий або фруктовий салат, для приготування маринадів в процесі приготування білих сортів м'яса або всіх видів риби. Універсальний у вживанні бальзамічний оцет використовують не тільки в солоних стравах, але і в десертах. Навіть такий продукт як морозиво можна подавати з бальзаміком.
Оцет | |
Вид оцту | Бальзамічний |
Спасибо менеджеру Оксане за хороший совет, мне очень понравился уксус