Прошутто del Castello Stagionato disossato без шкіри – це одна з різновидів в'яленого бекону, витримана сиров'ялена шинка (цілісний шматок) зі свинячого стегенця, натерта сіллю і підсушена особливим способом:
Якщо іспанці не обходяться без хамона, то італійців важко уявити без прошутто – делікатесу італійської кухні. Prosciutto del Castello Stagionato disossato - італійська шинка з добірного свинячого стегенця, в'ялена не менше 9 місяців, тому м'ясо має особливу текстуру та смак. На відміну від хамона, прошутто витримується не більше року, тому воно більш соковите та м'яке.
Прошутто стане ідеальним доповненням до червоного вина, також сиров'ялена шинка підійде у закусках, пастах, салатах та інших стравах. Щоб отримати максимальну насолоду, рекомендується нарізати м'ясо тонкими скибочками.
Увага! Товар реалізується цілісними шматками у герметичній упаковці вагою 600г-1,5 кг. Ціна вказана на 1 кг.
М'ясна продукція | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 1 кг |
Упаковка | вакуумний пакет |
Вид | шинка |
Немає відгуків про цей товар.