Крем з чорним трюфелем та грибами для збагачення соусу для пасти та різотто, підходить для брускетти або як приправа до червоного м'яса.
Склад: печериці, що культивуються "Agaricus bisporus" 65%, олія соняшникова, оливкова олія першого холодного віджиму, чорний літній трюфель "Tuber aestivum Vitt". 3%, Сіль, Регулятор кислотності лимонної кислоти, Ароматизатори
Вказівки на інгредієнти та алергени продуктів можуть відрізнятися через зміни, внесені виробниками, які можуть тимчасово викликати розбіжності між інформацією на сайті та інформацією про продукти, що постачаються. Тому ми запрошуємо вас перевірити інформацію на етикетці продукту або упаковці (якщо можна застосувати) перед вживанням або використанням.