Віскі Jim Beam (Джим Бім) White Kentucky Staright Bourbon Whiskey має унікальний збалансований смак і насичений аромат. Бурбон - це суміш кукурудзи (щонайменше 51%), жита та ячмінного солоду. На винокурнях Jim Beam високоградусний спирт розливають у новітні бочки (місткістю близько 53 галони, або 200 літрів кожна) з американського білого дуба і витримують щонайменше чотири роки, що вдвічі більше, ніж вимагає технологія. 2016 року майстер-дистилер будинку Джим Бім, Фред Ноу, вніс інновацію у світ бурбона, коли створив Jim Beam Double Oak, що дозріває двічі, щоразу в нових обпалених дубових бочках. Після традиційного чотирирічного процесу витримки бурбон переливають у другу щойно обпалену бочку з американського білого дуба і витримують до досягнення належного смаку. Історія бренду і виробника: історія компанії Jim Beam практично є історією бурбона.