Сир Фонталь - це за своєю суттю молодший брат відомого італійського сиру Фонтіна. Технологія виробництва не відрізняється від виробництва Фонтіна, але має меншу витримку 3-6 міс. Сир Фонталь - це пресований варений сир, робиться з незбираного молока. Сири солять і перші три місяці через день обметают, сприяючи утворенню кірки. На 1 кг. цього сиру йде 10 л. свіжого молока від корів тільки вальдаостінской породи! Прекрасно поєднується з каліфорнійським шардоне, бургундських і північноіталійським, каліфорнійським піно блан з червоних: барбера дальба, к'янті класико, Дольчетто, Мінервуа, каліфорнійське піно нуар.
Молочна продукція | |
Вага | 400 г |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |