Як і їхні старші брати, спагеттіні є універсальним форматом пасти, основою щоденної кухні, проте вони можуть стати і елементом високої кухні: достатньо тільки урізноманітнити соус, додавши в нього вишуканий інгредієнт, - і ось вони вже в центрі святкового столу. За традицією до спагеттіні подають легкі соуси на основі оливкової олії, щоб не обтяжувати їх витончену витонченість. Гурмани не радять використовувати з ними сир, навіть посипати звичним тертим пармезаном, проте охоче рекомендують до них різні пікантні соуси, характерні для півдня Італії. Ідеальні в поєднанні з різними молюсками, спагеттіні прекрасно підходять і до соусів з тунцем, можливо, з додаванням оливок, які разом створюють гармонію кольору і смаку середземноморської кухні.
Макарони | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500г |
Основа | житня мука |
Тип | Спагетті |
Час приготування | 8 хвилин |
Упаковка | вакуумний пакет |
Немає відгуків про цей товар.