Класична італійська паста, яка виглядає як скручена вручну, особливо добре поєднується з соусами завдяки своїй закрученій формі. Тісто традиційно пресують через бронзові трубочки, так звані «Трафілата в бронзі». Це надає локшині шорстку поверхню, щоб соус краще прилипав до неї. Крім того, і це так само важливо для високоякісної італійської пасти, як і хороші інгредієнти, — це повільне та м’яке сушіння при низьких температурах.
У результаті виходить легка та особливо смачна паста - 100% виробництва Італії. Вона ні в чому не поступається звичайним макаронним виробам за смаком, консистенцією та зовнішнім виглядом і дозволяє соусу для макаронів проявити себе.
Час приготування оригінальної пасти з Італії 12-15 хвилин.
| Макарони | |
| Країна виробник | Італія |
| Вага | 500 г |
| Основа | Пшенична |
| Час приготування | 12 хвилин |
| Упаковка | вакуумний пакет |
Немає відгуків про цей товар.