Каперси в натуральному винному оцті. Використовують для приготування багатьох страв , іноді попередньо вимочивши їх в мисці з водою , щоб видалити надлишок солі. Смак пікантний , гоструватий , злегка терпкий , кислуватий , трохи гірчичний . Вони багаті маслами , білками , вітаміном С і йодом , тому підтримують імунітет , зміцнюють серце , нормалізують роботу щитовидної залози.
Якщо ви хочете спробувати справжні каперси , як їх їдять там , де вони ростуть , то вилийте оцет , візьміть стільки ж оливкової олії і трохи підігрійте масло з травами: розмарином , материнкою , чебрецем , орегано. Коли масло охолоне , залийте ним каперси , закрийте кришку і відправте на пару днів в холодильник , тоді перед вами буде істинні каперси зі своїм незвичайним натуральним смаком .
Середземноморська кухня рекомендує будь-яку трапезу починати саме з каперсів , просто розжувавши їх жменю для стимулювання апетиту. В інших випадках їх просто використовують як додаткову пряність разом з оливками або анчоусами , для додання колоритного смаку до риби, м'яса , а також деяким салатам , в основному з помідорами , так як каперси і помідори досить ефектно один одного відтіняють . Цілісні каперси зазвичай не подають , а ріжуть їх або перетирають .
Немає відгуків про цей товар.