Il tartufo di ennio Salsa Tartufata Bianco - цей продукт отримують шляхом змішування білих грибів, культивованих грибів, оливкової олії першого віджиму, білого трюфеля, солі, аромату, а потім перетворення суміші в соус.
Інгредієнти: білі гриби (боровики та споріднена група), культивовані гриби (agaricus bisporus), оливкова олія першого віджиму, біла трюфель (tuber magnatum Pico) 3%, сіль, ароматизатор.
Він може містити сліди глютену, яєць і молока.
Без консервантів, без барвників.
Спосіб зберігання: У нерозкритому вигляді: зберігати в прохолодному і сухому місці, подалі від джерел тепла та прямого світла.
Відкрита упаковка: залити маслом і охолодити при +4 ° C. Використати протягом кількох днів.
Показання до застосування: готовий продукт - відмінно підходить до м'яса, риби, овочів, каш, макаронних виробів, рису, омлетів, для приготування сільських страв і на те, що зберігає фантазія в дозі близько чайної ложки на порцію.
Органолептичні якості: характеристики білих грибів і білого трюфеля
Харчова декларація: середні значення для 100 г продукту:
Нет отзывов об этом товаре.