У цій категорії немає товарів.

Гриби трюфелі

Трюфель є плодом землі, який добре відомий з давніх часів. Існує свідоцтво про те, що трюфелі були присутні в дієтичному раціоні людей з цивілізації Шумерів і в часи Патріарха Якова, особливо цінувався древніми римлянами, які судячи з усього, дізналися про кулінарні властивості цього гриба від етрусків. Про походження цього дорогоцінного гриба ще розповідав римський поет Ювенал. У 1700-х роках, у кожному Королівському дворі трюфель вважався дуже цінним експонатом. Споглядання трюфеля стало палацовою розвагою італійських монархів. Іноземні посли і гості, які зупинялися в Туріні, були запрошені засвідчити.  Трюфель- це гриб, який росте під землею на глибині від 10 до 30 сантиметрів. Це один з найдорожчих делікатесів у світі. Незважаючи на це, гурмани ні перед чим не встоять для того, щоб покуштувати приготовані з них страви. Ці делікатеси належать до рідкісних сезонних продуктів. Існують трюфелі різного розміру: від волоського горіха до апельсина, іноді ростуть і більші. Найбільший гриб вагою 2,5 кілограмів був знайдений в 1951 році. Ресторатори віддають перевагу плодам розміром в м'яч для гольфу, який легко нарізається тонкими шматками (хоча розмір не впливає на смакові якості). Трюфель не готують в чистому вигляді, найчастіше тонко нарізають і посипають ними гарячі страви. Гриб "тане" і додає їжі незабутній аромат. Ці унікальні гриби в кулінарії є універсальними, вони можуть бути використані для приготування багатьох страв. Серед них повітряний різотто, рясно посипаний тертим пармезаном і зверху біла трюфельна "шапка", але найкращі трюфеля проявляють свої якості з нейтральним доповненням, яка б не затьмарила їх неповторний аромат. Трюфелі використовують як начинку, для соусів, додають в страви з рису, яєць, в пасту, тонко нарізаючи на спеціальній тертці.

  1. Білі трюфелі мають сферичну форму, часто плоскі чи нерівні. Колір - від блідо-жовтого до золотистого, з коричневими або червоними крапками. Без сірих відтінків та бородавок. М'якуш має молочний колір з рожевим відливом.
  2. Чорні трюфелі мають чорний або коричневий колір, бородавчасті, з яскраво вираженим гоструватим смаком мокрого листя та фундука. М'якуш чорно-фіолетового кольору. Трапляються чорні трюфелі зі світлою м'якоттю з білими прожилками. Бувають чорні трюфелі з відтінком іржі, у такому разі м'якоть має коричневий колір, з яскраво вираженими світлими прожилками. Цей вид має один із найпоширеніших ароматів серед трюфелів – мускусний.

У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» трюфеля представлено від фірми Urbani за хорошою ціною. Скористайтеся нагодою, влаштуйте свято самим собі і гостям, знайдіть в погребі вино найкращої якості, і покуштуйте з приготованих з цих грибів ароматне блюдо. Результат усіх приємно здивує.

Де купити якісну продукцію з трюфелями

Наш магазин пропонує чорні та білі трюфелі, ціна на які цілком прийнятна любителям оригінальних страв. Якщо ви хочете урізноманітнити свою звичну кухню новими рецептами та смаковими відтінками продукти з трюфелем стануть чудовим вибором.

Трюфель купити нескладно, проте певні проблеми із його обробкою можуть виникнути. Цього можна уникнути, якщо звернутися до нашого магазину за готовою продукцією з цього унікального гриба. Чорний трюфель як добавка до улюблених страв створює дивовижне поєднання смаків.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі