Пармезан (італ. Parmigiano Reggiano) - найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозрівання. Пармезан Primia має витримку 30 місяців. Чим більше час витримки, тим більш насиченим смак.
Сир з такою витримкою має ламку текстуру з нерівним зрізом і кришиться при нарізанні. Пармезан має ніжний смак з пікантним присмаком. Парміджано реджано з витримкою в 30 місяців відмінно поєднується з червоними винами, виноградом і грушею, ягідними соками, бальзамічним оцтом і медом. Оригінальний пармезан містить велику кількість білка, кальцію і фосфору. Крім того, він легко перетравлюється.
Склад: молоко, сіль, сичужний фермент
- Харчова цінність продукту 1671 кДж / 402 кКал
- Білки 32г
- Жири 30г
- Вуглеводи 0г
- Сіль 1.6г
Зберігати в холодильнику при температурі +4C / +8С
Молочна продукція | |
Вага | 250г |
Вид | Пармезан |
Витримка | 30 місяців |
Країна виробник | Італія |