Сир - щось більше, ніж просто продукт з молока. Ми поговорили з шеф-кухарями та з'ясували, як найкраще використовувати твердий сир в різній подачі, а заодно з'ясували, чим твердий сир добрий для здоров'я.
Сир тертий Malga Paradiso - зручний і практичний формат подрібнення сиру. Потрібно тільки відкрити упаковку і можна готувати. Скорочується час не тільки підготовки сиру, але і посуд мити не потрібно.
Використовуйте тертий сир як Топпінг для пасти і рису, як інгредієнт соусу або начинки равіолі. Борошно або панірувальні сухарі плюс тертий сир, спеції, прянощі і подрібнені горіхи, за бажанням - це і апетитна хрустка скоринка для запіканок і гратеном, і панірування для котлет, і шматків ніжною риби. Тертим сиром можна згустити соуси, підливи, начинку для пирогів і кішів. А ще жменю тертого твердого сиру чудово додати в овочеве рагу, особливо, якщо воно готується з соковитих овочів або з молодою зеленню, наприклад, шпинатом.
Молочна продукція | |
Вага | 100г |
Вид | тертий |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |