• Сир Pascoli Italiani Grana Padano тертий 200г

Сир Pascoli Italiani Grana Padano тертий 200г

Код товару: U28269
  • 154грн
  • 105грн

Грана падано (Grana Padano formaggio) часто порівнюють з пармезаном. Ці сири дуже схожі. Відмінність в тому, що пармезан роблять тільки в регіоні Емілія-Романья, а грана падано роблять в декількох регіонах Італії: Венеція, Трентіно, П'ємонт, Ломбардія. Інша відмінність між цими сирами - в сировину: для пармезану беруть молоко корів, які їдять тільки траву і сіно. Для грана падано вимоги не такі суворі. Але це не означає, що грана падано гірше пармезану. Це гармонійний сир, не дуже солоний, не надто м'який, пікантний і має легкий горіховий присмак. Дозріває сир до 2 років. Зазвичай головка сиру важить від 24 до 40 кг. Грана падано подають з червоним вином або використовують в тертому вигляді так само, як і пармезан. . 27 провінцій Паданськой рівнини - від П'ємонту до Венето, південніше в області Емілія - ​​Ро - манья, в провінціях П'яченца і Болонья і на північ від аж до провінції Тренто. Характеристика продукту. Напівжирний твердий сир з високою температурою другого нагрівання, з тривалим терміном дозрівання. Має циліндричну форму, боки злегка опуклі або майже прямі, межі рівні з невеликою облямівкою. Розміри - діаметр від 35 до 45 см, висота від 18 до 25 см (в залежності від технічних умов виробництва). Маса - від 24 до 40 кг. Зовнішній вигляд - природна золотисто - жовта кірка товщиною від 4 до 8 мм. Сирне тісто білого або солом'яного кольору з тонкозернистой структурою, луската на зламі з ледь помітними очима. Має виражений ніжний смак і аромат. Технологія виготовлення. Сир Грана Падано виробляється з коров'ячого молока. На 1 кг сиру потрібно 15,5 л частково знежиреного молока. Відстояне молоко вечірньої дійки частково обезжиривается шляхом зняття вершків і змішується з молоком ранкової доїння. Виробництво здійснюється цілий рік. Дозрівання проводиться при температурі від 15 до 22 ° С протягом 12-16 міс. Після закінчення процесу дозрівання в сховищах стан сирних головок перевіряється і оцінюється технічними експертами. Тільки в тому випадку якщо іспит зданий на «відмінно», на форму ставиться гаряче клеймо з логотипом у вигляді ромба. Маркування. На сир наносяться знаки - лист конюшини з номером сироробного заводу, абревіатурою провінції і позначенням дати виготовлення. По всьому торця форми чергуються ромбики з назвою сиру - «Грана Падано». . . Харчова цінність . Легкозасвоюваний сир з високим вмістом протеїнів - 330 г на кг. Жирність в сухій речовині не менше 28%, вміст кальцію - 1165 мг / 100 г. 50 г продукту забезпечують 60% щоденної потреби в кальції дорослої людини. Багатий на вітаміни А, В1, В2, PR С. Вживання в їжу. Сир Грана Падано подається до столу шматком або в тертому вигляді. Рекомендується для заправки страв італійської кухні як в розкришене вигляді з білим і червоним вином, так і протертий з першими стравами з тіста або з в'яленим м'ясом. Дуже добре поєднується з фруктами, варенням і медом

Молочна продукція
Вага200г
ВидGrana Padano
Країна виробникІталія

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано      Добре
Переглянуті товари
Сир тертий Pascoli Italiani Grana Padano DOP 200г
U28269

Сир тертий Pascoli Italiani Grana Padano DOP 200г

Грана падано (Grana Padano formaggio) часто порівнюють з пармезаном. Ці сири дуже схожі. Відмінність..
105грн 154грн
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі