Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя


І справді: бутерброди - дуже поширена їжа на сніданок або перекус. І чим смачніше масло або маргарин, тим смачніше сам бутерброд. Крім приємного смаку, масло і маргарин володіють неймовірною користю, в якій людство переконалося ще багато століть тому.

Про існування вершкового масла знали ще стародавні індуси близько двох тисячоліть тому. Також продукт згадується в Старому Завіті, тому частково його винахідниками вважають древніх євреїв. Історичні свідчення ірландців часів V століття також містять відомості про приготування вершкового масла. Норвезькі моряки в VIII столітті брали з собою в плавання бочки з маслом з молока корів.

На Русі масло збивалося з вершків або сметани; також господині отримували масло шляхом перетоплювання вершків і сметани в печі.

Маргарин - кілька більш пізній гастрономічне відкриття людства.

Згідно зі свідченнями істориків, до його виробництва доклав руку сам Наполеон в1860-х. Імператор обіцяв винагороду тому, хто знайде дешевший замінник масла - для будинків і солдатів. І ось, рецепт запропонував Іполит Меже-Мурье: він емульгованих низькоплавких складову яловичого жиру з молоком і сичугової витяжкою з шлунка корови. Продукт назвав «олеомаргарин».

Обидва «бутербродних» продукту - і масло, і маргарин, містять велику кількість вітамінів і поживних речовин. Масло має легку засвоюваність і поживністю: в ньому - до 1% білка і близько 1,5% кухонної солі. Також продукт містить вітаміни A і Е, важливі для здоров'я шкіри. Ви здивуєтеся, але навіть холестерин, який міститься в маслі, грає величезну роль в синтезі вітаміну D і виробленню серотоніну в головному мозку. Маргарин містить фосфор, калій натрій, які беруть важливу участь в обміні речовин, а також вітаміни D і А.

До ваших послуг - широкий вибір жирності, форматів і завжди приємні ціни.

Pascoli Italiani burro 250 г
U23569
Показано з 1 по 1 із 1 (всього 1 сторінок)
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі