Використання органічних розсипних насіння кунжуту від Despar як приправу дозволяє надати ніжний горіховий смак і легкий хрускіт безлічі солоних і солодких страв, вносячи різноманітність у ваше меню. Ці насіння вилущенi (зовнішня оболонка віддаляється) для додання більш м'якого смаку. Вони особливо ароматні в смаженому вигляді. Насіння кунжуту є основним інгредієнтом тахини (пасти з насіння кунжуту), хумуса і турецької халви. До складу багатьох рецептів близькосхідної і азіатської кухні входять цільні насіння кунжуту для додання аромату і текстури.
Особливості продукту:
- Надає солоним і солодких страв традиційний горіховий смак
- Більш м'який смак за рахунок вилущеними насіння
- Ідеальний інгредієнт для тахини, хумус і халви