У цій категорії немає товарів.

Лосось - риба, яка завоювала популярність через наявність у складі Омега-3 жирних кислот. Недавні дослідження показали, що лосось містить біоактивні пептиди, які контролюють запальні процеси в травному тракті.

Корисні властивості:

  • Запобігання серцево-судинних захворювань. Прийом в їжу риби, багатої омега-3 жирними кислотами, знижує ризик появи проблем з серцем і судинами. Лосось запобігає розвитку аритмії, інсульту і високого тиску та атеросклерозу. Такий вплив риби на людину пояснюється впливом амінокислот. Вони знижують рівень «шкідливого» холестерину в крові і перешкоджають рубцювання стінок вен і артерій.
  • Покращення настрою і зміцнення нервової системи. Омега-3 жирні кислоти зменшують ризик появи хвороб мозку і виникнення депресій. У підлітків при помірному вживанні лосося легше проходить перехідний вік. У літніх людей знижується ризик когнітивних порушень. Учні шкіл та університетів, які вживають лосось в їжу щотижня, показують кращі результати успішності, ніж ті, хто не вживають рибу взагалі.
  • Захист суглобів. У лососі містяться біологічно активні молекули білка (біоактивні пептиди), які надають підтримку суглобам. У проведених дослідженнях інтерес викликав кальцитонін, який є важливим гормоном. Він регулює баланс колагену і мінеральних речовин в кістках і тканинах. Кальцитонін разом з Омега-3 кислотами мають унікальні протизапальні властивості, надаючи користь для суглобів.
  • Покращує обмін речовин. Амінокислоти, що містяться в рибі, знижують рівень цукру в крові. Лосось корисний для діабетиків і для бажаючих запобігти цьому захворюванню. Спільна дія антиоксиданту селену, вітаміну D і омега-3 кислот стимулює дію інсуліну. Завдяки цьому цукор поглинається швидше і знижується його рівень в крові.
  • Профілактика онкології. Червона риба не накопичує канцерогени, які підвищують ризик появи онкології. Селен і інші антиоксиданти захищають організм від онкологічних захворювань. Споживання лосося знижує ризик появи деяких видів раку: раку товстої кишки, передміхурової та молочної залоз. Для запобігання онкології рибу варто вживати не рідше 1 разу на тиждень.
  • Підтримка краси. Корисні жирні кислоти підтримують волосся, шкіру і нігті в здоровому стані. Такий вплив риби на організм пояснюється дією селену. Цей антиоксидант продається в аптеці, але отримують його з м'яса лосося.З віком в організмі людини знижується кількість колагену і на шкірі з'являються зморшки. У цьому випадку допомагає лососева ікра. Вона активізує процес вироблення колагену, а вітаміни і мінеральні речовини, які містяться в ікрі лосося, стимулюють обмін речовин.

Ікра лосося корисна ще й для волосся.

Наш магазин Pesto пропонує великий асортимент Лосося імпортованого з Італії та інших країн Європи. На наших прилавках немає підробок! Тільки оригінал! А ціни на нашого Лосося приємно Вас здивують.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі