Ковбаса з м'яса птиці та свинини, дрібно подрібнена, в'ялена, делікатно м'яка, зі специфічною приправою, копчена буковим та вільховим димом.
Інгредієнти
Курка, свинина (100 г продукту з 160 г м’яса, 88 г курки та 72 г свинини), свинячий жир, картопляний крохмаль, сіль, цукор, гідролізат рослинного білка (ріпаку та кукурудзи), сироп глюкози, ароматизатор, глюкоза, спеції, антиоксидант: натрій Аскорбат, консервант: нітрит натрію, оболонка (желюючий агент альгінат натрію; ароматизатор, стабілізатор: хлорид кальцію).
Дієтична інформація
Може містити ячмінь, може містити селеру, може містити злаки, що містять глютен, може містити молоко, може містити гірчицю, може містити сою, може містити пшеницю
Зберігати при температурі від +2°C до +25°C. Після відкриття зберігати в холодильнику та використати протягом 2 днів. Не перевищувати термін використання.