Ковбаса Kraina Wedlin живецька 600 г
U85876

Ковбаса Kraina Wedlin живецька 600 г

Kraina Wedlin - це високоякісна ковбаса, яка виробляється з натуральних складників. Кожна упаковка м..
145грн 180грн
Ковбаса Мартадела Salumeo 0,7кг
SM0024

Ковбаса Мартадела Salumeo 0,7кг

Mortadella Salumeo складається з суміші свинячого м'яса, отриманого з поперечно-смугастих м'язів, зм..
258грн
Салямі Amo Essere felino IGP 350г
U87234

Салямі Amo Essere felino IGP 350г

Салямі "Amo Essere" Felino IGP - це вишуканий десерт, який відзначається своєю вишуканістю та відмін..
265грн 280грн
Салямі Grand jamon serrano (свинина) 200 г
U86384

Салямі Grand jamon serrano (свинина) 200 г

Салямі Гранд Хамон Серрано - це вишуканий м'ясний делікатес із сиров'яленого м'яса, що пропонує поєд..
240грн 250грн
Салямі Rasmo Premio з волоським горіхом 300г
U85935

Салямі Rasmo Premio з волоським горіхом 300г

Салямі Rasmo Premio з волоським горіхом - це високоякісний десертний салямі, виготовлений з найкращи..
170грн 238грн
Салямі Saucisson з фундуком 190г
U87682

Салямі Saucisson з фундуком 190г

Салямі Saucisson з фундуком вагою 190 грам - це дивовижний десерт, що поєднує в собі неповторний сма..
155грн
Фует Magusto з козячим сиром 160г
U87632

Фует Magusto з козячим сиром 160г

Фует Magusto з козячим сиром у ваговій категорії 160 г - це елітне гастрономічне дійство, яке поєдну..
139грн
Фует Magusto з лісовим горіхом 160г
U87634

Фует Magusto з лісовим горіхом 160г

Фует Magusto з лісовим горіхом у ваговій категорії 160 г - це витончений десерт, що вражає неповто..
139грн
Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)

Ковбаса салямі

Неспроста салямі вважається неофіційним символом Італії. Майже в кожному з регіонів цієї країни є свій індивідуальний і унікальний рецепт приготування цієї смачної ковбаси. Дійсно, тут настільки люблять і цінують салямі, що зустріти її можна не тільки у всіляких стравах, але навіть в музеях. Отже, салямі- це традиційна італійська ковбаса, для якої характерна велика кількість різних ароматних спецій, а також дивно тонкий шар цвілі білого кольору. Вона по праву є одним з найбільш популярних і улюблених сортів делікатесних ковбас. Її приголомшливий смак і аромат нікого не залишає байдужим, тому з неї дуже часто готують бутерброди, а також додають до будь-яких закусок. У більшості випадків для виготовлення салямі використовується яловиче або свиняче м'ясо. Іноді його замінюють ослиним, проте це буває дуже рідко. Попередньо м'ясо повинно бути рясно приправлено ароматними спеціями, а потім ретельно висушене на відкритому свіжому повітрі. З метою збереження м'яса в хорошому стані, його почали рясно посипати сіллю. Таким чином, м'ясо в звичайних умовах при кімнатній температурі могло зберігатися протягом шести місяців і навіть довше. Саме такий, рясно засолений м'ясний шматок і став прототипом сучасної ковбаси салямі. До речі, протягом кількох століть рецепт її приготування неодноразово змінювався, доповнювався і вдосконалювався. Внаслідок цього, сьогоднішня салямі являє собою особливий м'ясний продукт, який є не тільки гарненько засоленим, але також і трохи підкопченим з ароматними спеціями. Як правило, ця ковбаса стає повністю готова до вживання через три місяці. В даний час салямі являє собою приклад класичних традиційних м'ясних страв Італії. У нашому інтернет-магазині італійських товарів представлено салямі фірм: SALUMEO, салямі del Contadino за доступною ціною.

Види

«Мілано» - найпопулярніший вид салямі у всьому світі, виробляється на околицях Мілана. Її готують зі свинини, відрізняється від інших видів легким солонувато-часниковим присмаком. Вона пронизана дрібнозернистими вкрапленнями свинячого сала. Вважається чудовою м'ясною закускою та інгредієнтом для супу.
«Феліно» - виготовляється з нежирної свинини, основна приправа до складу е - чорний перець. Виробляється в італійській провінції Парма. Ідеальна складова м'ясної тарілки.
«Нострано» - сиров'ялена ковбаса, що виробляється зі 100% добірної свинини, містить великі вкраплення жиру. Має вишуканий смак, а відповідно, є ідеальною закускою.
«Наполі» - сирокопчений вид ковбаси рожевого кольору, який має солодкуватий смак і легкий аромат серпанку. Можна зустріти в італійському коржі — фокаччі.
«Генуезька» має багатий аромат і смак, до її складу, крім м'яса, входять чилі, фенхель, чорний і білий перець, різноманітні трави, додається червоне вино.
«Угорська» відрізняється гострим смаком та легким ароматом серпанку. Рецептура ковбаси надійшла від народів Угорщини. Ідеально підходить для салатів та різних піц.
Це тільки найвідоміші види салямі, є ще Монтана, Челізо, Спіната. У кожного виду свої особливості, колір та класифікація вкраплень. Щоб вивчити все, потрібно, мабуть, постійно мешкати в Італії.

Cклад

Калорійність салямі досить висока. Ковбаса не відноситься до дієтичних продуктів.

Салями характеризується підвищеним вмістом жирів та білків та відсутністю вуглеводів. У делікатесній ковбасі присутні вітаміни: А, групи В, Е, РР, мінерали: кальцій, калій, фосфор, залізо, натрій, сірка та магній. А також до складу входять насичені жирні кислоти, холестерин і зола.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі