• Забайоне

Інгредієнти  Для: 4 порцій.

  • Цукор - 5 столових ложок
  • Яйце куряче - 4 штуки
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Полуниця - 640 г.

Інструкція

  1. Полуницю очистити від хвостиків і порізати уздовж. Відокремити жовтки від білків.
  2. 500 грам полуниці перемішати в мисці з половиною цукру і залишити до утворення соку. З решти полуниці приготувати пюре: розмолоти в блендері з 1 столовою ложкою цукру і 1 столовою ложкою води. Цукор, що залишився разом з жовтками збити на паровій бані до однорідного стану. Додати пюре і збити в густий, пишний крем (приблизно 10-12 хвилин).
  3. Збити вершки до густоти і перемішати з кремом, додати полуницю разом з соком.
  4. Подавати відразу ж, поки десерт не осел, що відбувається досить швидко. Дуже красиво забайоне виглядає в прозорих келихах.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі