• Ростбіф у солі з розмарином

Хоча батьківщиною цієї страви вважається Англія, в Італії вона дуже поширена. І у різних регіонах його готують за власним рецептом. Якщо хочете отримати ніжне м'ясо, трохи рожеве всередині спробуйте саме цей рецепт. Для цього рецепта головне правильно вибрати м'ясо – бажано використовувати яловичу вирізку або телятину.

складові

  • яловичина чи телятина 1 кг
  • сіль 2 кг
  • розмарин 5 гілочок
  • вершкове масло 50 гр
  • яйце 1
  • перець за смаком
  • рукола для прикраси
  • пармезан за смаком
  • лимон 1
  • олія оливкова за смаком

Процес приготування:

  1. М'ясо вимити, обсушити паперовим рушником.
  2. Розтопити вершкове масло|мастило|. Обмазати маслом шматок м'яса і обсипати перцем свіжомеленим.
  3. У мисці змішати сіль з гілочками розмарину та білком одного яйця.
  4. Висипати у форму для запікання 1/2 солі, зробити поглиблення та викласти м'ясо у сіль.
  5. Засипати зверху сіллю, що залишилася. Збризкати водою і поставити в духовку, розігріту до 220 ° С на 35 хвилин.
  6. Потім вийняти м'ясо із солі, очистити від солі (промити і протерти вологим рушником).
  7. Поставити під гніт і дати стекти рідини щонайменше на 4 години.
  8. Тонко нарізати, викласти на блюдо. Полити оливковою олією та лимонним соком. Можна прикрасити тонко нарізаним пармезаном, рукколою.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі