• Котлети в йогуртовом соусі

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цибуля ріпчаста 2 головки
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Молоко 100 мілілітрів
  • Лавровий лист 2 штуки
  • Яловичина 250 г.
  • Свинина 500 г.
  • Зелень 1
  • Горіхи кедрові 2 столові ложки
  • Вино біле сухе 30 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Йогурт натуральний 200 г.
  • Хліб білий 3 за смаком

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. З хліба зрізати кірки і замочити в молоці.
  2. Пропустити через м'ясорубку м'ясо і хліб. Приправити сіллю, перцем і сформувати котлети.
  3. Викласти в каструлю, змащену маслом, цибулю, нарізану кільцями, зверху м'ясо. Приправити сіллю, перцем і лавровим листом. Готувати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
  4. Збити яйця з йогуртом, додати вино. Залити соусом котлети і готувати ще 15 хвилин.
  5. Готові котлети посипати рубаною зеленню.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі