• Полуничний кекс

Інгредієнти Для: 10 порцій

  • Цукор 1 стакан
  • Пудра цукрова за смаком
  • Масло вершкове 100 г.
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Борошно пшеничне 350 г.
  • Ваніль 1 чайна ложка
  • Сода 1 чайна ложка
  • Пюре полуничне стакан

Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин

  1. Змішати соду, борошно і сіль.
  2. Окремо збити масло і цукор.
  3. Додати в масляну суміш по одному яйцю.
  4. Додати молоко, ваніль і полуничне пюре.
  5. Дану суміш змішати з борошняною.
  6. Змастити прямокутну форму маслом.
  7. Вилити отриману суміш у форму і випікати при 175 градусах 25 хвилин.
  8. Остудити і посипати зверху цукровою пудрою.


    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі