• Шафранові паппарделле з грибами шиітаке, в'яленими томатами, шпинатом і качкою

Інгредієнти Для: 8 порцій

  • Білок яєчний 65 г.
  • Жовток яєчний 185 г.
  • Сіль за смаком
  • Цибуля-порей 160 г.
  • Вершки 35%-ві 800 мілілітрів
  • Шпинат 120 г.
  • Олія оливкова extra virgin 2 столові ложки
  • Грудка качина 500 г.
  • Гриби шиітаке 150 г.
  • Сир пармезан за смаком
  • Вино біле сухе 30 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Бульйон курячий 800 мілілітрів
  • Шафран г.
  • Помідори вялені 160 г.
  • Борошно semola 100 г.
  • Борошно calibrata 360 г.

Інструкція Приготування ≈ 105 хвилин

  1. Для тіста змішати в сотейнику вино і шафран і упарити вдвічі, а потім дати трохи охолонути. Змішати борошно двох видів (борошна semola знадобиться 90 г), зробити з неї гірку, нагорі влаштувати кратер і ввести в нього жовтки, білки, чверть столової ложки оливкової олії, упарене вино з шафраном і 1 грам солі. Замісити тісто, поки воно не стане щільним і пружним (можна те ж саме зробити в міксері), і прибрати на годину в холодильник.
  2. За допомогою машинки для пасти розкачати тісто до товщини 1,5 мм. Отриманий лист розрізати на відрізки довжиною приблизно 20-25 см, злегка посипати борошном semola і з допомогою машинки нарізати з них паппарделле. Готову пасту теж посипати борошном.
  3. Цибулю-порей нарізати кільцями, гриби - на четвертинки, качину грудку - невеликими кубиками. Розігріти на сковороді дві столові ложки оливкової олії і злегка обсмажити гриби.
  4. Додати в сковороду порей і качку, посолити і поперчити, викласти в'ялені помідори і обсмажувати, поки качка не зарум'яниться. Потім влити курячий бульйон і вершки. Потримати на вогні, поки рідина не досягне консистенції соусу. В самому кінці порвати руками в сковороду шпинат і перемішати.
  5. Паралельно поставити на вогонь каструлю з водою. Коли закипить, кинути в неї паппарделле і варити дві-три хвилини. Потім перекласти пасту в сковороду і перемішати з соусом. При подачі прикрасити тонкими пластинками пармезану.




 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі