• Фетучіні алла Сициліана

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль за смаком
  • Маслини 40 г.
  • Базилік 3 г.
  • Олія оливкова 15 мілілітрів
  • Креветки королівські 5 штук
  • Паста феттучині 170 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Бульйон рибний 100 мілілітрів
  • Морські гребінці 2 штуки

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Половину базиліка наріжте соломкою.
  2. Морські гребінці і креветки посоліть, поперчіть і викладіть на сковорідку з розігрітим оливковою олією. Обсмажте в теч. 1-2 хвилин.
  3. Додайте в сковороду рибний бульйон, відварену пасту і порізані навпіл маслини. Прогрійте ще 2-3 хвилини.
  4. На завершення додайте дрібно нарізаний базилік, перемішайте і зніміть сковороду з плити.
  5. Прикрасьте блюдо гілочкою базиліка.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі