• Підсмажений хліб (bruschette) з помідорами і базиліком

Інгредієнти  Для: 6 порцій

  • Сіль за смаком
  • Часник 1 зубок
  • Помідори 5 штук
  • Базилік зелений 1
  • Олія оливкова за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Оцет винний білий за смаком
  • Чіабатта 1 штука

Інструкція  Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Хліб нарізати скибочками завтовшки 1 см і обсмажити на грилі (або сковороді гриль) з обох сторін. Потім кожен шматок натерти часником і полити оливковою олією, посипати сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
  2. Стиглі помідори помити, видалити держак, розрізати і видалити насіння. Листя зеленого базиліка подрібнити. Скласти помідори в миску і посипати їх базиліком, посолити, поперчити, додати масло і оцет. Перемішати (можна також злегка роздавити помідори виделкою). Викласти начинку на шматочки чіабатти.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі